مشتریان درخواست فروش سهام عدالت خود را به سایت کارگزاری بانکها سپردهاند و طبیعی است الان که واریز پول به تاخیر افتاده، توقع داشته باشند موضوع را از همان طریق پیگیری کنند.
حجم مراجعه به شعبات بهقدری بوده که کارمندان توان پاسخگویی به سوالات را ندارند. شماره تلفنها هم مدام اشتغال است و در نهایت بانکها ترجیح دادهاند با انتشار اطلاعیه موضوع را شرح دهند. بانک پاسارگاد یکی از این بانکها بود. آنها سوم تیرماه با انتشار یک اطلاعیه تقصیر را از گردن خود باز کرد و بهنوعی به دوش شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و وجوه تسویه (سمات) انداخت
بانکهایی که با استفاده از تبلیغات، مالکان سهام عدالت را وسوسه کردند تا کار فروش سهامشان را به کارگزاری آنها بسپارند، با گذشت حدود یک ماه، هنوز موفق به واریز پول فروش سهام نشدهاند. این مسئله اعتراض مالکان سهام عدالت را بههمراه داشته است.
به گزارش فرارو، بر اساس تصمیمات ستاد آزادسازی سهام عدالت، مردم غیر از مراجعه حضوری به کارگزاریهای بورسی، میتوانند وارد سایت یا اپلیکیشنهای بانکی شوند و درخواست فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت خود را بدهند. در همان روزهای اول اعتراضهایی به یکطرفه بودن این قراردادها مطرح شد، چون در حقیقت مالک سهام عدالت قادر نیست خودش مشخص کند که کدام سهمها را بفروشد و کدام سهمها را نگه دارد و در حقیقت ثبت درخواست فروش سهام توسط مردم به معنی دادن اختیار تام به بانکها و کارگزاریها بود از این مسئله که بگذریم با گذشت چند هفته هنوز بعضی بانکها نتوانستهاند پول حاصل از فروش سهام عدالت را برای مشتریان واریز کنند.
برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: چرا بانکها پول فروش ۳۰ درصد سهام عدالت را واریز نمیکنند؟