در حسابداری کیترینگ و رستوران ها ، فست فود ها و فودکورت ها همانند سایر اصناف مسئله مهم بدست آوردن سود می باشد . بنابراین حسابداران صنف رستوران باید طی محاسبات خود عوامل موثر بر سود و زیان مجموعه از جمله خرید ، هزینه ها ، بهای تمام شده کالای طبخ شده ، درآمدها و… را در نظر بگیرند و محاسبات آن را به درستی انجام دهند .
در نرم افزار حسابداری رستوران سازه حساب تمام این موارد به راحتی قابل محاسبه می باشد . در این مقاله به چگونگی ورود اطلاعات جهت محاسبه بهای تمام شده غذاهای طبخ شده و مواد مصرفی و مقدار مصرف مواد اولیه می پردازیم
بهای تمام شده
با اطلاع از محاسبه صحیح بهای تمام شده یک خط غذایی بسیاری از تصمیم گیری های استراتژیک در رابطه با تخفیف ها ، پیشنهاد های ویژه ، مدیریت خرید ، ارزیابی کارکنان و بسیاری عوامل دیگر را می توان با الگوی دقیق تری مدیریت کرد.
نحوه محاسبه صحیح بهای تمام شده با شیوه بهینه شده برای فست فود را خدمت شما عزیزان قرار می دهیم.
برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: حسابداری کیترینگ و رستوران