گروه نرم افزاری سازه حساب

آموزش و معرفی نرم افزار های حسابداری تخصصی

گروه نرم افزاری سازه حساب

آموزش و معرفی نرم افزار های حسابداری تخصصی

انبارداری در مشاغل پیمانکاری و پروژه ای چگونه است؟

همانند بسیاری از مشاغل، انبارداری در مشاغل پیمانکاری ، ابتدا کالا وارد انبار شده و به مرور از انبار خارج می شود. ورود کالا شامل خرید، برگشت از فروش، برگشت از مصرف، دریافت کالا از کارفرما، تولید، هدیه و ... می باشد. خروج کالا نیز شامل مصرف، فروش، مرجوع کالا، حواله به پیمانکار، ضایعات و ... می باشد.

بنابراین روال بر این است که ابتدا کالای خریداری شده یا کالایی که از سایر روش ها تهیه شده است وارد انبار مرکزی یا انبار پروژه می شود، سپس این کالا در بخش اداری یا در همان پروژه و یا سایر پروژه ها مصرف می شود و یا به فروش می رسد یا مرجوع می شود یا به پیمانکار و سایر اشخاص حواله می شود یا تبدیل به ضایعات می شود و …

در مشاغل پیمانکاری، پروژه ای و ساختمانی معمولاً کالا به قصد مصرف در پروژه تهیه می شود به عبارت دیگر بخش زیادی از کالا و مصالح خریداری شده یا وارد شده به انبارها – پروژه ها مصرف می شود یا به سایر پروژه ها جهت مصرف منتقل می شود و ممکن است بخش کمی هم به فروش برسد.

منظور از حواله به پیمانکار و دریافت از کارفرما چیست؟

انبارداری در مشاغل پیمانکاری بعضاً کالا توسط کارفرما تهیه شده و به انبار پیمانکار منتقل می شود سپس عملیات ساخت بر روی آن انجام شده و مجدداً به کارفرما تحویل داده می شود و یا در محل پروژه کارفرما نصب می شود. مانند ساخت اسکلت فلزی.

بنابراین نیاز است که میزان کالای خروجی و ورودی در انبارهای کارفرما و پیمانکار مشخص باشد  که این موارد بعنوان حواله به پیمانکار یا دریافت/رسید از کارفرما ثبت می شود.

آیا در حسابداری مشاغل ساختمانی و پروژه ای باید به ازای هر پروژه یک انبار هم تعریف شود؟

این کار ضرورتی ندارد و می توان از کد تفصیلی پروژه بعنوان انبار هم استفاده نمود. در نرم افزار حسابداری پیمانکاری و ساختمانی سازه حساب این امکان فراهم شده است و می توان از کد پروژه بعنوان انبار هم استفاده نموده و گزارش های انبار به تفکیک و به صورت سرجمع ارائه می شود.


برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: انبارداری در مشاغل پیمانکاری و پروژه ای چگونه است؟

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.